Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene,
Op zaterdag 26 september was het dan eindelijk zover! De Blokstraat en de Groenestraat deden weer mee met de Burendag. Klik op de tegel beeld op onze website voor een sfeerimpressie van de ‘Burendag 2020’.
Op de Burendag werd ook de aanleg van de ‘groene XXL muur’ afgerond. Daarmee is na 2,5 jaar eindelijk de vergroening van de parkeerplaats aan de Blokstraat kant voltooid. Bekijk de foto’s hieronder en zoek de verschillen ;-)
Zo af en toe ontvangen we nog foto’s van oud bewoners of duiken er elders nog foto’s op. Bekijk de nieuwe aanvulling op onze website onder de tegel beeld bij ‘uit-de-oude-doos’.
Op zondag 1 november om 15:00 uur gaan we weer aan de slag met het tussendoren. Daarna zal er nog eenmaal een tussendoren op zondag 6 december plaatsvinden vooraf aan de winterstop. Uiteraard volgens de huidige Corona maatregelen. Wat is er te doen? Dat lees je in het jaardraaiboek bij de maand november. Je bent van harte welkom!
Op de Burendag zijn er bij beide ingangen van de speelplek Buurtinitiatief paaltjes geplaatst en onthult. Met deze paaltjes worden gebruikers er o.a. op geattendeerd dat ‘Het Tussendoortje’ door de bewoners wordt onderhouden. In de omliggende straten is dat inmiddels wel bekend en deze kinderen gaan er ook goed mee om. Alleen kinderen die hier niet bekend zijn moeten hier af en toe nog weleens op gewezen worden. Hopelijk leveren de paaltjes hier ook een bijdrage in.
Na de eerste (herfst)regen waren de Buurinitiatief plaatjes helaas kromgetrokken. Daarom zullen ze binnenkort vervangen worden met nieuwe plaatjes.
Tot de volgende tussendoortjes in november!

Het Tussendoor Comité