Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene, 

 

Via deze mail worden jullie als bewoners of betrokkenen op de hoogte gehouden van de laatste tussendoortjes (nieuwtjes) over ‘Het Tussendoortje’ en de aankomende activiteiten.

Het is lente! Na de krokussen is het nu de beurt aan de blauwe druifjes en de tulpen om ‘Het Tussendoortje’ te versieren. En wat begint het groen in de borders al te groeien! De borders zijn onlangs nog aangevuld met wat bladmulch. Daarover lees je meer op de website bij het nieuwtje bladmulch.

Verder is er een nieuwtje over de collecte en zonnebloemactie die onlangs is gehouden te vinden op de website. Wat een geweldige opbrengst voor ons buurtinitiatief en natuurlijk voor de natuur, als straks alle zonnebloemen weer mooi in bloei staan.

Tijdens de winterstop is het comité nog in samenstelling veranderd. Sundrya uit de Blokstraat heeft ruim een jaar deelgenomen in het comité en is in februari afgezwaaid. We zijn haar heel dankbaar voor het betrokkenheid en inzet. Haar opvolger is Karen uit de Blokstraat. Zij was ook al actief betrokken bij ‘Het Tussendoortje’ tijdens het tussendoren. We heten haar van harte welkom in het comité.

Op zondag 14 en 28 april om 15:00 uur gaan we weer aan de slag tijdens het tussendoren. Alle hulp en gezelligheid is welkom. Wil je weten wat we gaan doen? Kijk dan bij het jaardraaiboek op de site bij de maand april onderaan de pagina bij week 15 en week 17. Heb je belangstelling om meer te weten over de ontwikkelingen in de natuur van deze maand? Lees dan ook de toelichting erboven. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan in het jaardraaiboek bij de andere maanden.

Veel leesplezier en tot de volgende mail in mei!

Met vriendelijke groet,

Het Tussendoor Comité