Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene, 

 

Vandaag is het de eerste vrijdag van de maand en dat was altijd het moment waarop de Nieuwsflits verscheen. Afgelopen december verscheen de Nieuwsflits voor het laatst en in plaats daarvan ontvang je voortaan elke maand een mail met daarin de laatste tussendoortjes (nieuwtjes) en de aankomende activiteiten.

Hoewel we nog midden in de winterstop van het tussendoren zitten, wordt er toch regelmatig gevraagd; wanneer moet er weer iets op ‘Het Tussendoortje’ gebeuren?. Dat kun je voortaan ook lezen in het Jaardraaiboek. Het comité heeft de onderhoudswerkzaamheden van de maanden januari t/m juni alvast uitgewerkt. Binnenkort volgen de resterende maanden. Neem vooral een kijkje bij de verschillende maanden op de website bij jaardraaiboek.

Natuurlijk zijn we het jaar goed begonnen met een gezellige Nieuwjaarsborrel op 6 januari 2019! Kijk voor een kleine terugblik op deze borrel op de site.

Is het je al opgevallen dat de Leilindes zijn gesnoeid? En wat een sneeuwpret op ‘Het Tussendoortje’! Al dit soort nieuwtjes vind je bij nieuws op de website.

Veel leesplezier en tot de volgende mail in maart!

Met vriendelijke groet,

Het Tussendoor Comité