Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene,  

Het begint erop je lijken dat de weergoden tijdens Burendag graag zien dat we met zijn allen gezellig onder een boom staan te schuilen voor de regen of bij elkaar in huis komen onder het motto gluren bij de buren, met een heerlijk koekje van eigen deeg. Wat de Burendag in de Groenestraat en de Blokstraat nog meer inhield, zie en lees je bij Burendag 2019.

Bij geveltuintjes wordt meestal gedacht aan de horizontale (op de grond) tuintjes, maar in onze nauwe straatjes kan een verticale (met klimplant) geveltuin juist uitkomst bieden. Inmiddels hebben we al een aantal mooie voorbeelden in onze straten en voor wie zich verder wil oriënteren is een artikel over verticale geveltuinen op de website geplaatst. Heb je belangstelling om dit samen te gaan doen? Stuur dan een mailtje naar info@hettussendoortje.info en geef je naam, adres en plantkeuze door. Wij gaan met de gemeente in overleg voor mogelijke bijdrage aan dit gezamenlijke initiatief.

In de vorige mail kon je al lezen dat het tussendoren op de eerste zondag van de maand plaatsvindt en in de wintermaanden zal dat om 15:00 uur starten. Dat betekent dat we vandaag op 6 oktober, op zondag 3 november en 1 december weer aan de slag gaan. Kom je ook?

Tot de volgende mail in november!

Met vriendelijke groet,

Het Tussendoor Comité