Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene, 

 

Via deze mail worden jullie als bewoners of betrokkenen op de hoogte gehouden van de laatste tussendoortjes (nieuwtjes) over ‘Het Tussendoortje’ en de aankomende activiteiten.

Het is volop lente en dat is goed te zien aan alles wat groeit en bloeit op ‘Het Tussendoortje’. Neem vooral een kijkje!

Misschien is het je al opgevallen dat afgelopen week de bergingmuur van Groenestraat 49 een muurschildering heeft gekregen. Als de muur helemaal klaar is, dan zullen daar weer de vogelnestkastjes worden opgehangen en dit keer natuurlijk aan de “bomen”.

Afgelopen week is het hoekje onder het naambord ingericht met allemaal verschillende dahliabollen. Dat wordt komende (na)zomer vast een heel vrolijk gezicht. Verder worden op 12 mei de opgekweekte siererwt en zonnebloemen uitgepland. Heb je meegeholpen met opkweken? Kom ze dan zelf uitplanten of lever ze vooraf in bij één van de comitéleden.

Op zondag 12 en 26 mei gaan we weer aan de slag tijdens het tussendoren. In de zomermaanden verschuift het tussendoren naar een later tijdstip op de middag, dus in mei starten we weer om 17:00 uur. Alle hulp en gezelligheid is welkom. Wil je weten wat we gaan doen? Kijk dan op jaardraaiboek bij de maand mei onderaan de pagina bij week 19 en week 21. Heb je belangstelling om meer te weten over de ontwikkelingen in de natuur van deze maand? Lees dan ook de toelichting erboven.

Ben je nieuwsgierig naar andere informatie over ‘Het Tussendoortje’? Denk bijvoorbeeld eens aan de geschiedenis van onze straat of het ontstaan van ‘Het Tussendoortje’, kom dan eens neuzen op de website www.hettussendoortje.info.

Veel leesplezier en tot de volgende mail in juni!

Met vriendelijke groet,

Het Tussendoor Comité