Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene, 

 

Het is weer de eerste vrijdag van de maand en via deze mail worden jullie als bewoners of betrokkenen op de hoogte gehouden van de laatste tussendoortjes (nieuwtjes) over ‘Het Tussendoortje’ en de aankomende activiteiten.

De winterstop van het tussendoren zit er bijna op, want op zondag 17 en 31 maart om 15:00 uur gaan we weer aan de slag. Wil je weten wat we gaan doen? Kijk dan bij de maand maart in het jaardraaiboek en kijk onderaan de pagina bij week 11 en week 13. Heb je belangstelling om meer te weten over de ontwikkelingen in de natuur van deze maand? Lees dan ook de toelichting erboven. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan op jaardraaiboek bij de andere maanden. Inmiddels zijn de maanden van de tweede helft van het jaar ook ingevuld.

Misschien leuk om even te vermelden is dat alle foto’s op de website afkomstig zijn van het natuurschoon op ‘Het Tussendoortje’ zelf. Het is en wordt als het ware een groot fotoalbum.

Wist je al dat we vermeld staan op de “Doe Mee Ideeënkaart” van Zwolle? Als je nieuwsgierig bent kun je kijken bij de ideeenkaart onder [nieuws].

Wellicht is het je al opgevallen dat de homepage van de website is veranderd. De tegels [contact] en [documenten] zijn nu te vinden onder tegel [over-ons]. Daar zijn ook de onderwerpen [links] en [geschiedenis] aan toegevoegd. Deze verandering heeft ervoor gezorgd dat er ruimte vrijkwam voor een nieuwe tegel op de homepage [flora en fauna]. De komende tijd hopen we dit item te vullen met allerlei informatie over de planten en dieren op ‘Het Tussendoortje’. Leuk en educatief voor zowel jong als oud.

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens bij het tussendoren of in ieder geval tot de volgende mail in april!

Met vriendelijke groet,

Het Tussendoor Comité