Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene,
Het mag dan even wat stiller zijn wat betreft samenkomsten zoals een winterbbq of een nieuwjaarsborrel. Toch wordt er gretig gebruik gemaakt van ‘Het Tussendoortje’ en dan met name door de kinderen die tussen de online lessen door komen spelen of mensen die thuis werken en een wandelingetje maken tussendoor.
Vers van de pers het projectenboekje met het thema klimaatadaptatie van de gemeente Zwolle. Leuk om even door te lezen. Op bladzijde 36 en 37 is ook ons project met de verticale geveltuinen in de Groenestraat en Blokstraat opgenomen.
In de december editie van De Assendorper is ook aandacht besteed aan dit project.
Zo af en toe duiken er toch nog foto’s op uit het verleden. Het is mooi om oud bewoners te horen over de periode dat zij in de Groenestraat of Blokstraat woonden. Wij mogen even meegenieten van de foto’s die ze beschikbaar hebben gesteld. Neem daarom opnieuw een kijkje bij het onderwerp beeld – “uit de oude doos”.
Op 12 januari heeft de ROVA de leilindes weer gesnoeid in beide straten. Misschien heb je het al gezien. De uiteindes van de jonge Leilindes op ‘Het Tussendoortje’en in de Blokstraat zijn hier en daar al met elkaar verbonden.
Tot maart zitten we nog in de winterstop. Op 7 maart zullen we weer gaan starten met het tussendoren, want dan is het weer tijd om alles helemaal lenteklaar te maken voor een nieuw seizoen. Voor die tijd gaan we eerst nog genieten van de krokussen die opkomen. Kijk voor meer inspiratie en informatie in het jaardraaiboek bij januari, februari en maart.
Tot de volgende tussendoortjes.    

Het Tussendoor Comité