Beste bewoner van de Groenestraat, de Blokstraat of betrokkene,
Precies een maand geleden hebben de Blokstraat en de Groenestraat meegedaan aan de Burendag 2021. Bekijk de foto’s en lees het verslag van deze succesvolle dag bij het onderwerp Burendag 2021 in de map ‘beeld’.
Na vier jaar neemt Het Tussendoor Comité afscheid van de comitéleden Hermien en Jeroen uit de Groenestraat. Zij hebben al vanaf het prille begin (voorjaar 2017) bijgedragen aan de totstandkoming van het bewonersinitiatief, de hele metamorfose van ‘Het Tussendoortje’ en het onderhoud wat daarop volgde. Hermien en Jeroen, hartelijk dank voor jullie inzet in al die jaren! Gelukkig kunnen we ook alweer een nieuw lid verwelkomen. Maud uit de Groenestraat zal het stokje gaan overnemen.
Ben je nieuwsgierig naar de geschiedenis van ‘Het Tussendoortje’? Kijk dan bij het onderwerp geschiedenis in de map ‘over ons’.
Het Tussendoor Comité heeft gemerkt dat er veel animo is voor het onderhouden van ‘Het Tussendoortje’ tijdens specialere momenten, zoals Burendag en de Nieuwjaarsborrel. Voor het reguliere onderhoud tijdens het maandelijkse tussendoren is de animo minder. Daardoor komt dat onderhoud vaak neer op dezelfde schouders. ‘Het Tussendoortje’ is adoptiegroen, wat betekent dat de bewoners dat zelf moeten onderhouden.
Komend winter gaat het comité dan ook nadenken welke werkwijze wellicht beter aansluit om die animo te vergroten. Heb jij ideeën? Laat het vooral weten via info@hettussendoortje.info.
Zaterdag 6 november om 15:00 uur staat het laatste tussendoren voor de winterstop gepland. Om dat wat extra speciaal te maken is de foodtruck “MAMS on Wheels” gereserveerd. De foodtruck kan alleen komen bij een besteding vanaf €750! Er zijn nu nog te weinig aanmeldingen. Aanmelden kan nog tot donderdag 4 november om 00:00 uur.
Graag tot zaterdag 6 november bij het laatste tussendoren!
Tot de volgende tussendoortjes.        

 

Het Tussendoor Comité